Roer de suiker door de geprakte banaan en meng er de amandeldrink, kokosolie, vanille extract en sinaasappelrasp door. Voeg toe aan de droge ingrediënten en mix met een garde tot een glad beslag. Spatel de cranberry's er rustig door. Schep het beslag in het cakeblik en strijk glad.
Bak in de oven in ca. 40 minuten gaar. Laat daarna 20 minuten in de vorm afkoelen en keer vervolgens om op een rooster.
Verwarm de honing of ahornsiroop in een koekenpan en voeg de noten toe. Roer door totdat alle noten gecoat zijn en laat even karameliseren. Schep de noten over de bovenkant van het bananenbrood en laat zo helemaal afkoelen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de suiker door de geprakte banaan en meng er de amandeldrink, kokosolie, vanille extract en sinaasappelrasp door. Voeg toe aan de droge ingrediënten en mix met een garde tot een glad beslag. Spatel de cranberry's er rustig door. Schep het beslag in het cakeblik en strijk glad.
Bak in de oven in ca. 40 minuten gaar. Laat daarna 20 minuten in de vorm afkoelen en keer vervolgens om op een rooster.
Verwarm de honing of ahornsiroop in een koekenpan en voeg de noten toe. Roer door totdat alle noten gecoat zijn en laat even karameliseren. Schep de noten over de bovenkant van het bananenbrood en laat zo helemaal afkoelen.