Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een wok en fruit de ui op laag vuur 2 minuten. Voeg het wit van de paksoi, de knoflook en de paprika toe en roerbak op middelhoog vuur 5 minuten. Bak de laatste minuut het groen van de paksoi mee.
Klop ondertussen de eieren los met de sambal. Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak van de helft van het ei in 3 minuten een omelet. Neem uit de pan. Verhit weer ½ eetlepel olie en bak van de rest van het ei nog een omelet. Snijd de omeletten in reepjes.
Verhit de rest van de olie en bak de tempeh stukjes in 2 minuten goudbruin.
Kook ondertussen de mie in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar. Laat uitlekken.
Voeg de omelet, gegrilde tempeh, ketjap en sesamolie toe aan het paksoimengsel. Verwarm 2 minuten op middelhoog vuur. Serveer met de mie.
Tips
Dit gerecht is afkomstig van Terug naar beter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een wok en fruit de ui op laag vuur 2 minuten. Voeg het wit van de paksoi, de knoflook en de paprika toe en roerbak op middelhoog vuur 5 minuten. Bak de laatste minuut het groen van de paksoi mee.
Klop ondertussen de eieren los met de sambal. Verhit ½ eetlepel olie in een koekenpan en bak van de helft van het ei in 3 minuten een omelet. Neem uit de pan. Verhit weer ½ eetlepel olie en bak van de rest van het ei nog een omelet. Snijd de omeletten in reepjes.
Verhit de rest van de olie en bak de tempeh stukjes in 2 minuten goudbruin.
Kook ondertussen de mie in ruim water met zout in 5 minuten beetgaar. Laat uitlekken.
Voeg de omelet, gegrilde tempeh, ketjap en sesamolie toe aan het paksoimengsel. Verwarm 2 minuten op middelhoog vuur. Serveer met de mie.