Verwarm de oven voor op 220°C. Zodra de oven voorverwarmd is, kan het brood 10 minuutjes in de oven. Begin vervolgens met de avocado te prakken en het sjalotje te snipperen. Voeg het sjalotje, de knoflook, verse citroensap en zout en chilipeper toe. Meng dit goed. Snijd de tomaatjes in vieren. Neem het brood uit de oven en laat even afkoelen. Vervolgens snijdt je lekker dikke plakken brood af en besmeer je ze met de avocado spread. Daaroverheen leg je de tomaatjes. En klaar is je brood met avocado spread.
Tips
Dit recept is afkomstig van Foodie in balans
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 220°C. Zodra de oven voorverwarmd is, kan het brood 10 minuutjes in de oven. Begin vervolgens met de avocado te prakken en het sjalotje te snipperen. Voeg het sjalotje, de knoflook, verse citroensap en zout en chilipeper toe. Meng dit goed. Snijd de tomaatjes in vieren. Neem het brood uit de oven en laat even afkoelen. Vervolgens snijdt je lekker dikke plakken brood af en besmeer je ze met de avocado spread. Daaroverheen leg je de tomaatjes. En klaar is je brood met avocado spread.