Snijd de ui en knoflook in stukjes. Was de aubergine en snijd in blokjes van ca. 1 cm.
Fruit de ui en knoflook kort in olijfolie. Voeg de aubergines toe en bak op hoog vuur terwijl je constant roert, totdat de aubergine uit elkaar valt. Voeg de kikkererwten en tomatenpasta toe en roer goed door. Blus met de tomatenstukjes en voeg het zout toe. Kook op laag vuur gedurende 10 minuten zachtjes door.
Bereid de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking; ze worden lekker knapperig in de oven of airfryer. Serveer bij de stoofpot.
Tips
Dit recept is afkomstig van SOTO.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de ui en knoflook in stukjes. Was de aubergine en snijd in blokjes van ca. 1 cm.
Fruit de ui en knoflook kort in olijfolie. Voeg de aubergines toe en bak op hoog vuur terwijl je constant roert, totdat de aubergine uit elkaar valt. Voeg de kikkererwten en tomatenpasta toe en roer goed door. Blus met de tomatenstukjes en voeg het zout toe. Kook op laag vuur gedurende 10 minuten zachtjes door.
Bereid de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking; ze worden lekker knapperig in de oven of airfryer. Serveer bij de stoofpot.