Klop de kookroom en de eieren los met de bieslook, peterselie en dragon. Breng op smaak met zout en peper.
Bekleed het cakeblik met het quichedeeg. Leg de asperges erin (eventueel halveren) en giet het kruidenroom-eimengsel erop. Verbrokkel de geitenkaas erover.
Bak de taart goudbruin en gaar in de oven in ca. 30 à 45 minuten.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de kookroom en de eieren los met de bieslook, peterselie en dragon. Breng op smaak met zout en peper.
Bekleed het cakeblik met het quichedeeg. Leg de asperges erin (eventueel halveren) en giet het kruidenroom-eimengsel erop. Verbrokkel de geitenkaas erover.
Bak de taart goudbruin en gaar in de oven in ca. 30 à 45 minuten.