Kook de asperges in ruim water met zout gaar in ca. 10 minuten (de kooktijd is afhankelijk van de dikte)
Mix intussen voor de dressing de witte wijnazijn, mosterd, poedersuiker en dragon in een maatbeker met een staafmixer door elkaar. Voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe zodat er een mooie dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de lauwwarme asperges schuin doormidden en verdeel ze over de borden. Leg de plakjes radijs erbij en garneer met waterkers. Serveer met de dressing.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de asperges in ruim water met zout gaar in ca. 10 minuten (de kooktijd is afhankelijk van de dikte)
Mix intussen voor de dressing de witte wijnazijn, mosterd, poedersuiker en dragon in een maatbeker met een staafmixer door elkaar. Voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe zodat er een mooie dressing ontstaat. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de lauwwarme asperges schuin doormidden en verdeel ze over de borden. Leg de plakjes radijs erbij en garneer met waterkers. Serveer met de dressing.