Snijd de pen uit de witlof, haal de blaadjes uit elkaar en spoel ze af. Verdeel de gemengde sla over een grote schaal en verdeel daar de blaadjes witlof over.
Boen de appel goed af en snijd met schil in stukjes. Druppel wat citroensap over de appelstukjes zodat deze niet verkleuren. Verdeel over de sla.
Maak de dressing door de ingrediënten door elkaar te mengen. Sprenkel de dressing over de sla en strooi de geroosterde noten erover.
Tips
OERsterk eten mag best met een glas rode wijn.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de pen uit de witlof, haal de blaadjes uit elkaar en spoel ze af. Verdeel de gemengde sla over een grote schaal en verdeel daar de blaadjes witlof over.
Boen de appel goed af en snijd met schil in stukjes. Druppel wat citroensap over de appelstukjes zodat deze niet verkleuren. Verdeel over de sla.
Maak de dressing door de ingrediënten door elkaar te mengen. Sprenkel de dressing over de sla en strooi de geroosterde noten erover.