Breng het sinaasappelsap met 175 gram van de rietsuiker aan de kook en schep de blokjes ananas erdoor. Laat ca. 2 uur trekken met deksel op de pan en zet de warmtebron uit.
Maak de sabayon door de eidooiers, de rest van de rietsuiker en de champagne te mengen en au bain-marie met een garde te kloppen. Blijf kloppen tot de sabayon gaat binden. Klop de sabayon vervolgens op ijswater helemaal koud.
Meng er de slagroom door.
Verdeel de ananas over 4 schaaltjes, leg er een bolletje vanille-ijs op en schep er een flinke lepel sabayon over.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng het sinaasappelsap met 175 gram van de rietsuiker aan de kook en schep de blokjes ananas erdoor. Laat ca. 2 uur trekken met deksel op de pan en zet de warmtebron uit.
Maak de sabayon door de eidooiers, de rest van de rietsuiker en de champagne te mengen en au bain-marie met een garde te kloppen. Blijf kloppen tot de sabayon gaat binden. Klop de sabayon vervolgens op ijswater helemaal koud.
Meng er de slagroom door.
Verdeel de ananas over 4 schaaltjes, leg er een bolletje vanille-ijs op en schep er een flinke lepel sabayon over.