Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng het teffmeel met het zout in een kom. Roer in een andere kom de overige ingrediënten tot een gladde massa. Roer de inhoud van beide kommen door elkaar.
Maak balletjes uit het koekjesdeeg (ongeveer 1 eetlepel per koekje) en leg ze op het bakpapier. Druk elk balletje voorzichtig met een vork plat, zodat er streepjes op komen.
Bak de koekjes ca. 10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen.
Tips
Voor ca. 24 koekjes
Dit recept is afkomstig van Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng het teffmeel met het zout in een kom. Roer in een andere kom de overige ingrediënten tot een gladde massa. Roer de inhoud van beide kommen door elkaar.
Maak balletjes uit het koekjesdeeg (ongeveer 1 eetlepel per koekje) en leg ze op het bakpapier. Druk elk balletje voorzichtig met een vork plat, zodat er streepjes op komen.
Bak de koekjes ca. 10 minuten in de oven. Laat op een rooster afkoelen.