Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met het puntje van je mes het merg los uit de binnenkant van het stokje.
Verhit de amandeldrink met de suiker, het vanillestokje en het vanillemerg tot tegen het kookpunt aan en roer met een garde totdat de suiker is opgelost.
Strooi de agar-agar erover en verhit nog een paar minuten al roerend zodat de agar-agar z’n werk kan doen. Verwijder dan het vanillestokje en verdeel het mengsel over 4 glaasjes. Laat opstijven in de koelkast, ca. 3 uur.
Verdeel de aardbeipartjes over de panna cotta’s en rasp er verse limoenschil over.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023. Bij het gebruik van kokosbloesemsuiker wordt de panna cotta wel wat minder wit.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met het puntje van je mes het merg los uit de binnenkant van het stokje.
Verhit de amandeldrink met de suiker, het vanillestokje en het vanillemerg tot tegen het kookpunt aan en roer met een garde totdat de suiker is opgelost.
Strooi de agar-agar erover en verhit nog een paar minuten al roerend zodat de agar-agar z’n werk kan doen. Verwijder dan het vanillestokje en verdeel het mengsel over 4 glaasjes. Laat opstijven in de koelkast, ca. 3 uur.
Verdeel de aardbeipartjes over de panna cotta’s en rasp er verse limoenschil over.