Pureer de geweekte abrikozen met de yoghurt in de blender tot een smeuïge, gladde massa.
Voeg de kardemom, zout, citroensap en stevia toe. Proef of het zoet genoeg is en doe er evt. nog extra druppels stevia bij.
Draai het ijs in de ijsmachine (ca. 1 uur) of bevries het mengsel ca. 2 uur in een afgesloten bakje in de diepvries. Roer tijdens het bevriezen af en toe goed door met een vork.
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pureer de geweekte abrikozen met de yoghurt in de blender tot een smeuïge, gladde massa.
Voeg de kardemom, zout, citroensap en stevia toe. Proef of het zoet genoeg is en doe er evt. nog extra druppels stevia bij.
Draai het ijs in de ijsmachine (ca. 1 uur) of bevries het mengsel ca. 2 uur in een afgesloten bakje in de diepvries. Roer tijdens het bevriezen af en toe goed door met een vork.