Snijd de plakjes bladerdeeg door de helft, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en prik er met een vork een heleboel gaatjes in. Roer de eidooier los met een scheutje water en bestrijk het deeg hiermee. Bestrooi vervolgens gul met rietsuiker. Bak het deeg in ca. 15 minuten gaar en krokant in de oven. Laat afkoelen.
Verdeel de mascarpone en de jam over het bladerdeeg. Beleg met aardbeien en bestrooi met limoenrasp.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de plakjes bladerdeeg door de helft, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en prik er met een vork een heleboel gaatjes in. Roer de eidooier los met een scheutje water en bestrijk het deeg hiermee. Bestrooi vervolgens gul met rietsuiker. Bak het deeg in ca. 15 minuten gaar en krokant in de oven. Laat afkoelen.
Verdeel de mascarpone en de jam over het bladerdeeg. Beleg met aardbeien en bestrooi met limoenrasp.