Verwarm de oven voor op 170°C en vet een muffinvorm met 6 holtes goed in.
Verdeel in totaal ca. 1 eetlepel van de kokosbloesemsuiker over de bodem van de muffinholtes. Beleg met de aardbeienstukjes maar houd een deel achter voor de garnering.
Meng de rest van de suiker met het amandel- en boekweitmeel, het bakpoeder en een snufje zout. Roer er de gehakte noten door.
Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de eieren toe aan het meelmengsel. Meng goed door elkaar. Verdeel het beslag over de aardbeien in de holtes.
Bak de taartjes ± 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn en de bovenkant stevig aanvoelt. Laat goed afkoelen en haal dan uit de vorm. Garneer voor het opdienen met de rest van de aardbeienstukjes.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 170°C en vet een muffinvorm met 6 holtes goed in.
Verdeel in totaal ca. 1 eetlepel van de kokosbloesemsuiker over de bodem van de muffinholtes. Beleg met de aardbeienstukjes maar houd een deel achter voor de garnering.
Meng de rest van de suiker met het amandel- en boekweitmeel, het bakpoeder en een snufje zout. Roer er de gehakte noten door.
Smelt de kokosolie en voeg deze samen met de eieren toe aan het meelmengsel. Meng goed door elkaar. Verdeel het beslag over de aardbeien in de holtes.
Bak de taartjes ± 20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn en de bovenkant stevig aanvoelt. Laat goed afkoelen en haal dan uit de vorm. Garneer voor het opdienen met de rest van de aardbeienstukjes.