Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw het aan alle kanten ca. 2 cm naar binnen zodat er een rand ontstaat. Prik het deeg binnen de randen in met een vork. Bak het bladerdeeg zo goudbruin in de oven voor ca. 20 minuten. Bestrooi de randen daarna met suiker en bak nog eens 5 minuten.
Laat het bladerdeeg afkoelen. Verdeel de ricotta over de bodem en leg de aardbeienpartjes erop. Bestrooi met tijm en drizzle de veldbloemenhoning erover.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Vouw het aan alle kanten ca. 2 cm naar binnen zodat er een rand ontstaat. Prik het deeg binnen de randen in met een vork. Bak het bladerdeeg zo goudbruin in de oven voor ca. 20 minuten. Bestrooi de randen daarna met suiker en bak nog eens 5 minuten.
Laat het bladerdeeg afkoelen. Verdeel de ricotta over de bodem en leg de aardbeienpartjes erop. Bestrooi met tijm en drizzle de veldbloemenhoning erover.