Klop de boter met 150 g suiker met een handmixer tot een romig mengsel. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en daarna de rijstdrink, het vanillepoeder, alle limoensap en de helft van de rasp toe.
Meng de tarwebloem, kokosmeel, bakpoeder en zout en zeef dit boven het beslag. Klop tot een egaal beslag.
Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak deze in 50-60 minuten of tot een satéprikker die je erin steekt er droog uitkomt, egaal bruin en gaar. Laat de cake 10 minuten staan en stort deze dan voorzichtig op een rooster. Laat de cake helemaal afkoelen.
Klop ondertussen de slagroom met de 3 el suikers goed stijf. Spatel er de Noomi doorheen en zet koud tot gebruik.
Maak de aardbeien schoon en snijd de afgekoelde cake in plakken van 1 cm dik.
Begin met een laag cake onder in je trifleschaal, gevolgd door een laag kokos-slagroom. Halveer wat aardbeien en zet die met de snijkant tegen het glas rondom. Vul het midden ook op met aardbeien.
Herhaal de lagen en verwerk er ook een laag verkruimelde kokoskoekjes tussen. Sluit af met een laag room en versier de bovenkant met rood fruit, geroosterde kokoschips, verse munt en de achtergehouden limoenrasp.
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de boter met 150 g suiker met een handmixer tot een romig mengsel. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en daarna de rijstdrink, het vanillepoeder, alle limoensap en de helft van de rasp toe.
Meng de tarwebloem, kokosmeel, bakpoeder en zout en zeef dit boven het beslag. Klop tot een egaal beslag.
Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak deze in 50-60 minuten of tot een satéprikker die je erin steekt er droog uitkomt, egaal bruin en gaar. Laat de cake 10 minuten staan en stort deze dan voorzichtig op een rooster. Laat de cake helemaal afkoelen.
Klop ondertussen de slagroom met de 3 el suikers goed stijf. Spatel er de Noomi doorheen en zet koud tot gebruik.
Maak de aardbeien schoon en snijd de afgekoelde cake in plakken van 1 cm dik.
Begin met een laag cake onder in je trifleschaal, gevolgd door een laag kokos-slagroom. Halveer wat aardbeien en zet die met de snijkant tegen het glas rondom. Vul het midden ook op met aardbeien.
Herhaal de lagen en verwerk er ook een laag verkruimelde kokoskoekjes tussen. Sluit af met een laag room en versier de bovenkant met rood fruit, geroosterde kokoschips, verse munt en de achtergehouden limoenrasp.