Was de quinoa om en verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Laat de quinoa goed uitlekken en voeg deze (ongekookt!) toe aan de koekenpan. Bak deze totdat het begint te poffen. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie. Roer als de chocolade volledig gesmolten is de honing toe. Rol de aardbeien door de chocolade en dip ze vervolgens door de gepofte quinoa. Laat ze een uurtje afkoelen in de koelkast, en dan zijn ze helemaal klaar!
Tips
Dit recept is gemaakt door: Emielskitchen
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Was de quinoa om en verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Laat de quinoa goed uitlekken en voeg deze (ongekookt!) toe aan de koekenpan. Bak deze totdat het begint te poffen. Smelt ondertussen de chocolade au bain marie. Roer als de chocolade volledig gesmolten is de honing toe. Rol de aardbeien door de chocolade en dip ze vervolgens door de gepofte quinoa. Laat ze een uurtje afkoelen in de koelkast, en dan zijn ze helemaal klaar!