Doe de stukjes aardbei en appel in een grote pan en voeg het limoensap toe. Zet op het vuur en laat op laag vuur helemaal zacht worden; roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.
Roer de honing erdoor en maak het mengsel eventueel iets fijner met een staafmixer.
Schep de jam in gesteriliseerde potten en vul tot de rand. Draai direct de deksels erop. Zet de potjes minimaal 5 minuten op hun kop op het aanrecht.
Bewaar de jam op een koele, donkere plek.
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de stukjes aardbei en appel in een grote pan en voeg het limoensap toe. Zet op het vuur en laat op laag vuur helemaal zacht worden; roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.
Roer de honing erdoor en maak het mengsel eventueel iets fijner met een staafmixer.
Schep de jam in gesteriliseerde potten en vul tot de rand. Draai direct de deksels erop. Zet de potjes minimaal 5 minuten op hun kop op het aanrecht.