Verwarm de olijfolie in een diepe koekenpan. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 20 minuten op medium hoog vuur met een deksel schuin op de pan. Roer af en toe om te voorkomen dat ze aankoeken. Ze moeten zacht en gaar zijn, maar niet bruin.
Bestrooi met wat zout en voeg de geklopte eieren toe.
Laat de omelet 2 minuten bakken en schud af en toe. Draai om op de deksel en laat nog een paar minuten gaat worden.
Snijd in blokjes, bestrooi met de paprikastukjes en serveer met een prikkertje.
Tips
Dit recept komt uit Paasrecepten
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de olijfolie in een diepe koekenpan. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 20 minuten op medium hoog vuur met een deksel schuin op de pan. Roer af en toe om te voorkomen dat ze aankoeken. Ze moeten zacht en gaar zijn, maar niet bruin.
Bestrooi met wat zout en voeg de geklopte eieren toe.
Laat de omelet 2 minuten bakken en schud af en toe. Draai om op de deksel en laat nog een paar minuten gaat worden.
Snijd in blokjes, bestrooi met de paprikastukjes en serveer met een prikkertje.